5 Αξεσουάρ απαραίτητα για το Αυτοκίνητο από την saveltrade

Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να δείτε 5 αξεσουάρ αυτοκινήτου που απαραίτητα θα πρέπει να έχετε, για διαφορετικό λόγο το καθένα.

 

1.       Αλυσίδες χιονιού(Αντιολισθητικές)

Ένα αξεσουάρ απαραίτητο για την οδήγηση σε χιονισμένο ή παγωμένο δρόμο, οι αλυσίδες χιονιού δεν θα πρέπει να λείπουν από κανένα αμάξι καθώς εξασφαλίζουν την ασφάλειά μας στις αντίξοες συνθήκες που κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

2.       Κουκούλες και ηλιοπροστασία

Αν το δέρμα μας χρειάζεται προστασία από τον ήλιο, το ίδιο συμβαίνει και με το αυτοκίνητό μας – το χρώμα του τουλάχιστον. Οι κουκούλες του αυτοκινήτου αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ αν θέλετε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τη βλάβη που μπορούν να του προκαλέσουν οι ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η ηλιοπροστασία μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αμάξι δροσερό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χωρίς να αναζητάτε απαραίτητα ελεύθερο δέντρο για παρκάρισμα.

3.       Λάμπες xenon

Τα φώτα xenon συγκριτικά με τα απλά φώτα πλεονεκτούν καθώς προσφέρουν εντονότερο και πιο άσπρο φως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρέχουν καλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάνοντάς ας ευκολότερη τη ζωή κατά την οδήγηση τις βραδινές ώρες. Αν δε σκεφτεί κανείς ότι σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι επαρκώς φωτισμένοι, το πλεονέκτημα ενός συστήματος φωτισμού τέτοιου τύπου γίνεται μεγαλύτερο.

Αγοράστε τις κατάλληλες λάμπες xenon εδώ

4.       Πατάκια αυτοκινήτου

Αν θέλετε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό, τα πατάκια αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Προστατεύουν το αυτοκίνητό σας από λάσπες, άμμο, νερό, χώμα.  Αρκεί κανείς να αναλογιστεί μια μέρα με έντονη βροχή προκειμένου να καταλάβει τη σημασία που έχουν τα πατάκια για τη καθαριότητα του αμαξιού. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε τύπου αυτοκίνητου.

5.       Σετ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου

Πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε αν επισκευάζατε μόνος σας τα βαθουλώματα στο αυτοκίνητο;

Τα σετ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου είναι φορητά, εύκολα στη χρήση και αποτελεσματικά προσφέροντάς σας μία αποδοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση.

Δείτε περισσότερα αξεσουάρ αυτοκινήτου στο saveltrade.gr

 

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.