Τα Ελληνικά χειροποίητα παπούτσια Workshop κάνουν θραύση στο εξωτερικό

Δεν έχουν συμπληρώσει κανε ένα χρόνο ζωής και ήδη κάνουν θράυση. Ο λόγος για τα παπούτσια Workshop, τα οποία ξεκίνησαν από τη... γκρίνια της Κιμ Χατζηαναστασίου για τα παπούτσια που ήδη φορούσε εκείνη τη στιγμή και έγιναν ένα πετυχημένο πρότζεκτ με τη συνεργασία των δύο αδελφών της, Αλεξ και Τζέισον. Ολα αυτά μέσω Facebook, γιατί εκεί τα πρωτοπαρουσίασαν, ενθουσίασαν και στη συνέχεια έκαναν θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η βιοτεχνία υπάρχει από το 1938, από την εποχή που ανήκε στον παππού των τριών παιδιών, η οποία στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του πατέρα τους. «Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά, χωρίς να στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα brand ή μία σειρά για να εξελιχθεί σε κάτι. Γνωρίζουμε όλοι πώς είναι η γενικότερη κατάσταση, οπότε ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε παπούτσια για το καλοκαίρι, για εμάς τους ίδιους. Η Kim είχε κουραστεί να φοράει παπούτσια τα οποία δεν ήταν άνετα. Έτσι, φτιάξαμε τις εσπαντρίγιες. Τεχνογνωσία υπήρχε, επομένως αποφασίσαμε να φτιάξουμε δέκα παπούτσια και να τα δείξουμε στους φίλους μας, με το σκεπτικό να τα αγοράσει όποιος θέλει και μπορεί. Θα παίρναμε και εμείς τέσσερα-πέντε ζευγάρια και ως εκεί», λέει τώρα ο Τζέισον μιλώντας στο Popaganda.gr.

Τα πράγματα, ωστόσο, πήραν γρήγορα άλλη τροπή. «Θυμάμαι ότι είπαμε να τις ανεβάσουμε σε μία σελίδα στο facebook και να καλέσουμε τους φίλους μας για να τις δουν. Κάναμε μία φωτογράφηση, άρχισε τελικά να μαζεύεται πολύς κόσμος στη σελίδα και τους άρεσαν. Μετά, άρχισαν να εμφανίζονται και μαγαζιά που ενδιαφέρονταν για συνεργασία. Τώρα, έχουν αυξηθεί κι άλλο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της οικογένειας Χατζηαναστασίου και δείτε που μπορείτε να προμηθευτείτε τα εκπληκτικά παπούτσια τους στο Popaganda.gr.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.