Τελικά, αρέσει στους άνδρες το σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Οκ… μιλήσατε, ξανά μιλήσατε, στείλατε μηνυματάκια, φλερτάρατε ωραία και καλά και τώρα ήρθε η ώρα του πρώτου ραντεβού… Και εσύ ετοιμάζεσαι τουλάχιστον δύο ημέρες, έχεις βρει τι θα βάλεις, πως θα κάνεις το μαλλί, το χεις συζητήσει αναλυτικότατα με τις κολλητές σου, όμως κολλάτε στο θέμα αν θα κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού!

Ο Mr. Who είναι εδώ για να σου «ανοίξει»… τα μάτια και να σου λύσει όλες τις απορίες!

Σίγουρα δεν υπάρχουν κανόνες και «πρέπει» σε αυτές τις περιπτώσεις! Όμως να ξέρεις ότι αν βλέπεις για κάτι σοβαρό (πχ. σχέση) τον άνδρα που θα βγεις ραντεβού μαζί του,

-Μην κάνεις το λάθος και κάνεις σεξ από την πρώτη κιόλας βραδιά… μας ξενερώνει απίστευτα! Μπορεί να σε περάσει για εύκολη και λυσσάρα.

Κι αν καμιά φορά, μπορεί ένας άνδρας να στο ζητήσει, είναι πολύ πιθανόν να το θέλει πραγματικά εκείνη τη στιγμή ή μπορεί και να σε τσεκάρει… Πρόσεχε… σε εμάς τους άνδρες αρέσουν τα δύσκολα, μας γοητεύουν, μας βάζουν στο τρυπάκι και σκεφτόμαστε κάποια πράγματα που εσύ δεν θα περίμενες ποτέ να τα σκεφτούμε. Δεν λέω να φτάσεις και στο άλλο άκρο και να κάνεις σεξ μαζί του μετά από δύο μήνες… ενώ βγαίνετε μαζί του σχεδόν κάθε βράδυ! Αυτό είναι φάουλ!

-Αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν σεξ με τον άλλον από το πρώτο ραντεβού… οκ… Το δέχομαι ρε παιδί μου!

Πολλά ζευγάρια έχουν κάνει σεξ από τη πρώτη στιγμή και όλα καλά εξελίχθηκαν στην πορεία! Είναι πως θα σου βγει εκείνη τη στιγμή, τι θα σου «βγάλει» ο άλλος! Εγώ σου λέω τι συζητιέται στις ανδρικές παρέες και τι θέση παίρνουν οι άνδρες στο θέμα αυτό. Οι περισσότεροι ξενερώνουν αν πας μαζί τους από το πρώτο βράδυ και μπορεί μετά να μην σε βλέπουν τόσο σοβαρά…  Εγώ σου παρουσίασα και τις δύο πλευρές, σου εξήγησα από τις εμπειρίες και τις συζητήσεις μου πως το βλέπουν οι περισσότεροι άνδρες . Τώρα το παιχνίδι είναι στο χέρι σου… Εσύ αποφασίζεις και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα!

Άκου εμένα που σου λέω… Μόνο κερδισμένη θα βγεις!
Πηγή:  http://www.apospasma.gr/

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.