Νανά "ισχύουν οι προσφορές του Ey Club αλήθεια;"


Γράφει η Νανά Παλαιτσάκη

Είναι αδύνατον να σας περιγράψω τα συναισθήματα που εισπράττω από τους ανθρώπους κυκλοφορώντας στους δρόμους μετά την κοινωνική ευαισθητοποίηση του Εy club και του Εy ladies card  που επικοινωνήσαμε αρχικά από το site μας mylady.gr και στην συνέχεια από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, γιατί  οφείλεται να είστε καχύποπτοι και οφείλω να διασταυρώνω από πλευράς μου την κάθε πληροφορία  έτσι ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ
Η Τάνια η συνεργάτιδά μου και εγώ έχουμε την Ey ladies card. Αυτό σημαίνει ότι η μεν Τάνια έχει κλείσει ραντεβού με Διευθύντρια ογκολογικού τμήματος μεγάλου νοσοκομείου στην Αθήνα για test Παπανικολάου, υπέρηχο στήθους και ψηφιακή μαστογραφία.

Εγώ επίσης θα κάνω υπέρηχο στήθους δίνοντας  8, 28 Ευρώ και η Τάνια θα πληρώσει ως κάτοχος της κάρτας την ψηφιακή μαστογραφία  19 Ευρώ!!!!!
Η εξέταση αίματος κοστίζει 2,88  Ευρώ και ….ΑΝ δεν τσεκάραμε εμείς πρώτα τις υπηρεσίες δεν θα της προτείναμε σε σας, την εποχή που η υγεία ως θεσμός νοσηλεύεται ήδη στην εντατική.
Η τηλεφωνική γραμμή που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο είναι το 23 1500 1500 και το site όπου θα σας λυθεί κάθε απορία είναι το www.2315001500.gr

Επαναλαμβάνω και από εδώ κατανοώντας την αγωνία σας και διαβάζοντας τα μηνύματά σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ εξασφαλίζει ποιοτικές παροχές υγείας σε προνομιακές τιμές μια τετραμελή οικογένεια ΜΟΝΟ με 150 Ευρώ το χρόνο που σημαίνει ότι οι κάτοχοι της κάρτας έχουν έκπτωση έως 80% σε όλες τις εξετάσεις, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο, δωρεάν κλινική εξέταση στα επείγοντα περιστατικά και στα επείγοντα παιδιατρικά και επαναλαμβάνω 24ωρη γραμμή υποστήριξης.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, εξασφαλίζει τον άνεργο, την άνεργη, τον ανασφάλιστο, την ανασφάλιστη, τους ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας και όπως το ΈΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ και στις συνεντεύξεις μου, θα είμαι δίπλα σας ως δημοσιογράφος αλλά και ως άνθρωπος αν κάτι για οποιοδήποτε λόγο σας ενοχλήσει να το διευθετήσουμε.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις ηρωικές προσπάθειες γιατρών  και νοσηλευτών, στην ευαισθητοποίηση μεγάλων ιατρικών μονάδων και την στήριξη του ey club και των ανθρώπων του, επιχειρούμε σε μια εποχή απόλυτης απαξίας να έχετε όλοι τουλάχιστον δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Αν δεν είχα υποστεί τόσες ταλαιπωρίες υγείας και αν δεν είχα περάσει αγωνίες με πολύ δικούς μου ανθρώπους ίσως να μην έδινα τόση μεγάλη προτεραιότητα στην πρόληψη.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, σας ευχαριστώ που με ρωτάτε στο δρόμο, στα φαρμακεία, στο μετρό, στο σούπερ μάρκετ και σας ευχαριστώ που στέλνετε μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο.

Απαντώ και έχω απαντήσει σε όλους, αλλά τουλάχιστον μέχρι σήμερα στην ζωή μου έμαθα ότι ένας μόνος του μπορεί πολλά, αλλά όλοι μαζί τα ΠΑΝΤΑ.
23 1500 1500 γραμμή υποστήριξης όλο το 24ωρο,  υπάρχει και τράπεζα αίματος σε περίπτωση ανάγκης.

1 Σχόλια

 1. MARIA ROIDOYλέει:

  ΝΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

  ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.
  ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ
  ΥΓΕΙΑΣ ΕΥ LADIES KAΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ Σ ΕΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΡΟΖ.
  ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
  ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ BOTOX ΣΤΟ STAR.
  Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  ΡΟΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ.
  ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ.

  Απαντηση

Άφησε το σχόλιο σου

Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.