66 χρόνια μετά: Πιο κοντά απο ποτέ στο δολοφόνο της "Μαύρης Ντάλιας"

Πρόκειται για την δολοφονία της 22χρονης ηθοποιού Elizabeth Short η οποία διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1947. Η ιστορία της έγινε βιβλίο και ταινία. Ο δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει η DailyMail  66 χρόνια μετά τον φόνο ένας ντετέκτιβ εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ο δολοφόνος της ηθοποιού. Ο Steve Hodel ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο για το θέμα πιστεύει ότι ο πατέρας του σκότωσε και διαμέλισε την ηθοποιό με το παρατσούκλι «Μαύρη Ντάλια». Ο πατέρας του George Hodel είχε διαφύγει στην Ασία μετά την δολοφονία της ηθοποιού όπου και πέθανε το 1991. Το σπίτι στο Hollywood όπου υποτίθεται ότι έγινε ο φόνος έχει μείνει απαράλλαχτο από τότε. Σήμερα, ένα λαμπραντόρ φαίνεται να δίνει την λύση.

Ο σκύλος ανακάλυψε κάποια ίχνη τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο George Hodel είναι ο δολοφόνος. Το μόνο που μένει είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. 

O Steve Hodel (αριστερά) έξω απο το σπίτι στο Hollywood
O Steve Hodel (αριστερά) έξω απο το σπίτι στο HollywoodΠηγή:  http://www.lifo.gr

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.