Οι στάσεις που αγαπούν οι άνδρες στο σεξ!

Θέλετε κάθε νύχτα που περνά στο κρεβάτι σας, να είναι μοναδική; Θέλετε να τον τρελάνετε και να εθιστεί στο σεξ ....μαζί σας;

Μάθετε τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες, και ποιες είναι οι στάσεις που τους κάνουν να χάνουν το κεφάλι τους!.

1. Η γυναίκα στην κορυφή: Ρωτήστε τον τι είναι αυτό που τον  ικανοποιεί βαθύτατα στο σεξ, και θα σας πει πώς αυτό είστε εσείς από πάνω. Με εσάς στην κορυφή να του δείχνετε το ρυθμό και με τα χέρια ελεύθερα και να περιπλανούνται, τα έξτρα μπόνους που θα λάβετε, θα είναι χωρίς υπερβολή,  πολλά.

2. Ιεραποστολική: Η ιεραποστολική στάση είναι από τις πιο αγαπημένες του. Τα ισχία σας είναι ελεύθεροι να κάνουν όλη τη δουλειά, και μπορείτε να κλειδώσετε τα χείλη του και τα μάτια του με ευκολία. Και ενώ είναι σε θέση ισχύος πάνω από σας, και οι δυο μαζί μπορείτε να ορίσετε το ρυθμό. Αν θέλετε να γίνει πιο αργά ή πιο βαθιά, βάλτε τα χέρια σας στους γοφούς του , και αφήστε τον να σας καθοδηγεί. Το καλύτερο σεξ είναι σαν μια συνομιλία, και το ιεραποστολικό,  σας επιτρέπει να επικοινωνείτε απόλυτα με το σώμα του

3. Όπως τα σκυλάκια: Η στάση αυτή του δίνει τον πλήρη έλεγχο, επιτρέποντάς του να βαδίζετε σύμφωνα με το δικό του ρυθμό, κάτι που το λατρεύει. Επιπλέον, επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση, και τον κάνει να νιώθει σαν ο βασιλιάς της κρεβατοκάμαρας.

4. Η όρθια στάση: Μπορεί η στάση αυτή να του δίνει όλο τον έλεγχο των κινήσεων, είναι όμως τέλεια για αυτόν που ιδρωμένος, σας κάνει να νιώθετε ακατανίκητη. Είτε βρίσκεστε πάνω  από το νέο τραπέζι της κουζίνας σας είτε σας έχει σταθεροποιήσει στον τοίχο, είναι ότι πιο ιδανικό για ένα… στα γρήγορα.

5. Η καρέκλα: Τραβήξτε μια καρέκλα, βάλτε τον να κάτσει, και καθίστε πάνω του.  Η αίσθηση του ότι θα συναντώνται τα βλέμματα σας, και ότι εσείς θα έχετε τον έλεγχο, τον βοηθούν να κρατήσει περισσότερο!. Στη θέση αυτή μπορεί εύκολα να γίνει επιθετικός τραβώντας για παράδειγμα τα μαλλιά σας, κάτι που θα του απογειώσει όλες του τις αισθήσεις, και κάτι παραπάνω που …ντρεπόμαστε εδώ να σας αναφέρουμε!


Σταυρούλα Αδαμάκη
viliadamaki@mylady.gr

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.