Αφροδίτη στον Ταύρο με θετικές επιρροές

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, της έκφρασης, των παιδιών και της ομορφιάς, κινείται από τις 5 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στον Ταύρο. Η θέση αυτή της Αφροδίτης, είναι πολύ θετική και μας προτρέπει να σταθεροποιήσουμε την αισθηματική μας ζωή, να νιώσουμε ασφάλεια και τρυφερότητα μέσα από τις προσωπικές μας σχέσεις, να ανανεώσουμε την καθημερινότητά μας και να χαρούμε τις μικρές (αλλά και μεγάλες) απολαύσεις της ζωής. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, χαρίζει μεγαλύτερη εύνοια στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ωστόσο όλα τα ζώδια θα δεχθούν με τον τρόπο τους τις θετικές της επιδράσεις.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη θα κινείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 3 Απριλίου, είναι μία περίοδος που θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις επαφές και επικοινωνίες, που θα σε βοηθήσουν με κάποιον τρόπο στα οικονομικά σου. Μία μικρή οικονομική άνοδος, που θα προκύψει μέσα από έξυπνους χειρισμούς και διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιήσεις, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα. Παράλληλα, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις μία αγορά, που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, στο ζώδιό σου θα κινείται η Αφροδίτη μέχρι τις 3 Απριλίου και αυτό φανερώνει ότι διανύεις μία από τις πιο εκφραστικές φάσεις της χρονιάς! Η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη, παρόλα αυτά κάποια μικρή ανανέωση που θα κάνεις στο look σου, θα σε κάνει να λάμψεις ακόμα περισσότερο! Δείξε μονάχα λίγο προσοχή, γιατί κινείται και ο Δίας στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορείς να αντισταθείς στις λιχουδιές και μπορεί να τσιμπήσεις κάποια παραπανίσια κιλά. Εκτός από το κομμάτι της εξωτερικής σου εμφάνισης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί πολύ και από αισθηματικής άποψης. Διανύεις μία περίοδο, που αναζητάς την γαλήνη και την αρμονία στην αισθηματική σου ζωή. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, τότε είναι μία πολύ καλή περίοδος να φλερτάρεις και να ξεκινήσεις μία όμορφη σχέση. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε η επισημοποίηση είναι μέσα στα πλάνα των ημερών. Το myastro δεν έχει παρά να σου ευχηθεί να απολαύσεις στο μέγιστο αυτό το θετικό και εποικοδομητικό διάστημα, που ανοίγεται μπροστά σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις στους γύρω σου και να τους δείξεις με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σου, έστω και αν κάποιες στιγμές μπορεί στο παρελθόν να ένιωσες ότι ήσουν ριγμένος. Η επιθυμία σου, μέχρι τις 3 Απριλίου, θα είναι να δώσεις απλόχερα την ανιδιοτελή σου αγάπη, χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα. Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα στηρίξεις άτομα της καθημερινότητάς σου και θα βάλεις νερό στο κρασί σου, προκειμένου να φέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου (επαγγελματικές, οικογενειακές, συναισθηματικές). Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που νοιάζεσαι και αγαπάς, θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα και θα βοηθήσουν στην σύσφιγξη των σχέσεών σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι Καρκίνος, οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και τα καθημερινά προβλήματα της ζωής σε είχαν απομακρύνει από το κοινωνικό σου περιβάλλον και οι φίλοι σου σε είχαν χάσει εδώ και καιρό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, έρχεται για να αποκαταστήσει τα κενά που δημιούργησε το περασμένο διάστημα στη ζωή σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ζεστή συντροφιά φίλων, που είχες χάσει το τελευταίο διάστημα. Με την γλυκύτητά που θα σε διακρίνει αυτό τον καιρό, την ευγένεια, αλλά και την προθυμία να συμμετέχεις στα πάντα, θα καταφέρεις αυτό το διάστημα να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν φθαρεί, αλλά και να δημιουργήσεις καινούριες. Ιδανική στιγμή για ένα πάρτι ή ένα reunion (επανένωση)!
 
ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, μπορεί η περίοδος που διανύουμε να είναι δύσκολη και οι επαγγελματικές ευκαιρίες ολοένα και να λιγοστεύουν, όμως εσύ μέχρι τις 3 Απριλίου ευνοείσαι στην καριέρα σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σε κάνει πιο δημιουργικό, συνεπή και σταθερό στις αποφάσεις σου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα σου δοθεί αυτό το διάστημα η ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις ευνοϊκότερες συνθήκες για την καριέρα σου. Αν διανύεις περίοδο ανεργίας, τότε πρέπει σύντομα να αρπάξεις την ευκαιρία, να κινηθείς και να στείλεις βιογραφικά, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις δουλειά! Η σχέση σου με άτομα υψηλά ιστάμενα, θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, με την Αφροδίτη να κινείται στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 3 του Απρίλη, βρίσκεσαι σε ένα ιδανικό διάστημα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να διασκεδάσεις, αλλά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες. Μέσα από ευχάριστες εξόδους που θα προγραμματίσεις σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες (θέατρο, σινεμά, κέντρο διασκέδασης κτλ), θα καταφέρεις να το ρίξεις έξω και να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου. Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι και αυτό μέσα στο πλάνο των ημερών που έρχονται! Παράλληλα, είναι μία καλή ευκαιρία να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και στον τομέα που εργάζεσαι. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την περίοδο μπορεί να συμμετάσχεις σε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, σε ένα σεμινάριο ή να κάνεις επαφές με το εξωτερικό, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να μάθεις κάτι νέο, που θα σε βοηθήσει για την εξέλιξή σου!
 
ΖΥΓΟΣ: Αν είσαι Ζυγός, από τις 5 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ένα διάστημα που θα υπάρξουν κάποια οικονομικά οφέλη από γραφειοκρατικές υποθέσεις ή από τον μόνιμο σύντροφο ή το σύζυγό σου. Οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό χρέος, να καταφέρεις να πάρεις κάποια χρήματα που δικαιούσαι ή ακόμα και να εγκριθεί ένα δάνειο που προσπαθούσες εδώ και καιρό αλλά είχε μπλοκάρει. Στον ερωτικό τομέα, οι μέρες είναι έντονες και με την επιθυμία από την πλευρά σου να εξουσιάζεις ή και να ζηλεύεις κάποιες φορές το σύντροφό σου. Οι ερωτικές στιγμές που θα ζήσεις θα είναι έντονες και παθιασμένες, περιόρισε όμως όσο μπορείς την απαιτητική σου συμπεριφορά!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα συντελέσει στην σταθεροποίηση αλλά και στην αρμονία των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Μέχρι τις 3 Απριλίου, είναι ένα διάστημα που θα θελήσεις να επαναφέρεις την γαλήνη στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να αποκαταστήσεις σχέσεις, που έχουν φθαρεί από τον χρόνο και από τα προβλήματα. Είναι μία καλή περίοδος να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχεις σύντροφο, τώρα μπορείς να χαλαρώσεις, να φλερτάρεις και να ανοιχτείς σε μία γνωριμία, που έχει προοπτικές για κάτι μόνιμο. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις τώρα μπορούν να κινηθούν σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να σταθεροποιήσεις τα σχέδια στην καριέρα σου!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο κλίμα στον τομέα της εργασίας σου. Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, θα κινούνται πιο ομαλά και με την ομαδικότητα, θα καταφέρουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις να μπουν σε μία σειρά και να νιώσεις και εσύ από την πλευρά σου ανακούφιση. Μέχρι τις 3 Απριλίου είναι ένα διάστημα που θα ανταμειφτούν οι κόποι και οι προσπάθειές σου και πλέον κανείς δεν θα έχει αμφιβολία για την προσφορά και το έργο σου! Κάποιοι συνάδελφοι θα αρχίσουν τώρα να σε αντιμετωπίζουν με πιο θετικό και ειλικρινή τρόπο!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη θα κινείται μέχρι τις 3 Απριλίου στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Διανύεις ένα από τα πιο θετικά διαστήματα της χρονιάς, κατά το οποίο μπορείς να βάλεις νέα πλάνα, που θα σε ενθουσιάσουν. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, ακόμα και αν αυτή την στιγμή που διαβάζεις την πρόβλεψη, είσαι χωρίς σύντροφο, σύντομα θα γίνουν αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν. Είναι μία καλή περίοδος για να αποκτήσεις έναν απόγονο, να περάσεις όμορφες, ζεστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς, αλλά και για να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, δίνοντας μία πιο ευχάριστη νότα στη ζωή σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχεις την επιθυμία να χαλαρώσεις στη ζεστή σου φωλίτσα - δηλαδή στο σπίτι σου - και να κάνεις τα πάντα για να ομορφύνεις το περιβάλλον σου. Αυτό το διάστημα μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις το χώρο σου ή να αλλάξεις διακόσμηση. Ζεστές οικογενειακές στιγμές θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το στρες των ημερών. Είναι μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις μία οικογενειακή συγκέντρωση!
 

ΙΧΘΕΙΣ: Τρυφερέ και συναισθηματικέ Ιχθύ, την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ευχάριστες ειδήσεις και επικοινωνίες, με άτομα που είχες καιρό να έρθεις σε επαφή, θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Είναι μία καλή ευκαιρία να αναθερμάνεις σχέσεις από το παρελθόν ή και να προγραμματίσεις μία μικρή απόδραση, που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς, αλλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές!Πηγή:  myastro.gr

0 Σχόλια

    Άφησε το σχόλιο σου

    Συνδεθείτε εδώ χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο. Αν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης γραφτείτε εδώ.